Pretitle-image

Franczyza

Franczyza z Capri

Czy jesteś zainteresowany prowadzeniem własnej pizzerii?
Teraz możemy to Tobie umożliwić. Zapraszamy do kontaktu (link do kontaktu)

Pizzeria Capri została założona 1997 roku. Oferujemy Wam możliwość prowadzenia własnej pizzerii pod marką Capri! Franczyza gastronomiczna jest to rodzaj współpracy pomiędzy siecią
lokali gastronomicznych (franczyzodawców) a właścicielami lokalu (franczyzobiorcami), w trakcie trwania której sieć pozwaka restauratorowi korzystać ze swojego brandingu, określonych procedur operacyjnych oraz udostępnia mu przepisy i receptury do produkcji potraw z oferty lokali.
W zamian za to właściciel lokalu uiszcza na rzecz sieci określone opłaty franczyzowe.

Przeprowadzamy franczyzobiorców przez proces przygotowania lokalu do otwarcia, jak również
skutecznie zarządzać pizzerią naszej sieci. Przez cały okres współpracy zapewniamy tez stałą pomoc i doradztwo w każdym aspekcie związanym z prowadzeniem lokalu.

Korzyści płynące ze współpracy franczyzowej to:

Działanie pod dobrze znaną, rozpoznawalną marką
Korzystanie z działań marketingowych organizowanych przez franczyzodawcę
Korzystanie ze sprawdzonego menu
Dostęp do przygotowanych i sprawdzonych przepisów oraz procedur kulinarnych
Gotowa specyfikacja technologiczna i wizualna pizzerii, a także możliwość korzystania z opracowanego systemu identyfikacji wizualnej
Stałe wsparcie operacyjne i organizacyjne ze strony franczyzodawców
Możliwości korzystania ze wspólnej i popularnej wśród klientów strony
internetowej oraz jej profili w serwisach społecznościowych stanowiących narzędzie komunikacji z klientami
Doradztwo w zakresie wymogów prawnych związanych z prowadzeniem placówki gastronomicznej (kwestie sanitarne, wdrażanie systemu HACCP itp.)

Partnerzy: